dimecres, 14 de setembre del 2011

REVISTA SKORPIO 7 JULIOL 2011 PROPERES ACTIVITATS pag. 18

Pagina 18 SKORPIO 7 Juliol 2011 PROPERES ACTIVITATS DEL CLUB SKORPIO ATENCIÓ ¡!! EL PROPER DIA 25-6-11 SE CELEBRARÀ EL VII OPEN DE PARTIDAS RÀPIDAS PER A INFANTS I PER A GRANS. Tots els nens i nenas de 7 a 13 anys i desde 14 anys en endevant i sense límit d’edadt que desitgin participar han de presentar-se a las 9 hores a la plaça de la Vila de Santa Susanna per prendre’ls les dades. El torneig començarà a las 9,30 h. La inscripció será gratuÏta. El sistema será el suìs. Les partidas serán a 10 minuts per cada jugador. El màxim total de participans està establert en 24 jugadors.
ANIMS ¡!! PARTICIPEU-HI, PODEU GUANYAR UN BONIC TROFEU, QUEDEN POCAS INSCRIPCIONS PER COBRIR.
SORTEIG MENSUAL ALS SOCIS : El passat 27-5 el nº agraciat ha sigut el 93.401, per tan el soci guanyador es el 01 al cual li ha correspost una samarreta de la uniformitat Skorpio, enhorabona.
SORTEIG TRIMESTRAL ALS LECTORS : El últim sorteig çelebrat el dia 25-3 ha quedat desert.
EL CLUB SKORPIO POSSA A DISPOSICIÓ DE TOT EL QUE ESTIGUI INTERESAT; UNIFORMES DEL CLUB QUE CONSISTEIG EN SAMARRETA I SUDADERA, COM TAMBÉ JOCS COMPLERTS D’ESCACS OFICIALS REGLAMENTARIS OMOLOGATS PER LA F. C. E.
Es possa en coneixament de tots els socis del Club Escacs Skorpio que el Sr. Juan Bertran de la empresa Ovni Instalacions ha tingut la generositat de col-laborà em la Escola d’Escacs Skorpio aportàn material necesari per desarrotllar la ensenyança. Moltes gracies Sr. Juan.
SI VOLS UN CLUB D’ESCACS MÉS COMPETITIU, ANIMA’T, FES-TE’N SOCI ¡!!.
LA JUNTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada