dijous, 26 de setembre del 2019

REVISTA SKORPIO Nº 61 SEPTEMBRE 2019 PÀGINA 10 " PUIGDEMONT, ACTIVITATS " XAVIER DOMÈNECH


61 PUIGDEMONT, INFORMACIÓ"
1) Sabeu q el President Puigdemont impartirá una conferència sobre Catalunya a Lugano (Suïssa) el dissabte vinent per a la qual ja no hi ha places disponibles? Sabeu q el 24 de setembre intervindrà en un debat a Alemanya, concretament a Sindelfingen (Baden- Württemberg)?

2) El President Puigdemont i tots els altres exiliats están portant a terme una tasca frenètica per tota Europa, mentre a Catalunya alguns independentistes, - per motius que ignoro - sembla que s'hagin unit amb els del 155 per menystenir-los i marginar-los.

3) Els exiliats están fent front, pràcticament sense recursos, a la potent maquinària propagandística de l'Estat, a l'assetjament sistemàtic per part d'embaixades i altres organismes de l'Estat nyol a l'exterior, a amenaces d tot tipus. I ho fan sols, sense por i sense defallir.

4) Els exiliats, encapçalats pel President Puigdemont, estan portant Cat i la causa dels catalans per tota EU, i Espanya no els ha pogut aturar (tot i q s'hi ha esforçat, i molt), ni els aturarà, pq es impossible aturar homes i dones amb tanta convicció com els nostres exiliats.

5) Crec que és just reconeixer-ho, abans que la Història (amb majúscules) faci justicia i situi cadascú al lloc que li correspón. I també crec que podem ajudar, tots -siguin d'Esquerra, de JxCat, de la Cup o vagin per lliure- a que aquesta tasca sigui molt més efectiva.

6) Imagineu q es podria fer des d'una entitat privada, fora de la jurisdicció espanyola, amb les mans lliures i amb el suport del Govern de Catalunya? Imagineu el que es pot arribar a fer si a banda del suport del Govern té el suport de la ciutadania? Es podria fer molt. Molt.

7) Doncs aquesta entitat existeix, es diu Consell per la República. I si cada dia augmenten els catalans que s'hi inscriuen, farem camí, no ho dubteu. I si Catalunya fa camí, els altres retrocedeixen. Com ha de ser."

Xavier Domènech



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada