dijous, 26 de setembre del 2019

REVISTA SKORPIO Nº 61 SEPTEMBRA 2019 PÀGINA 5 " LA CUINETA DE L'AVIA, SUQUET DE PEIX " ROSA MUNUERA




61 CUINETA DE LAVIA SUQUET DE PEIX

SUQUET DE PEIX PER CUATRA PERSONES

-Ingredients:
1k. i mitg de lluç.
1 cuart de k. calamars.ç
1 cuart de k. escamarlans.
1 cuart de k. cloïsses.
1 cuart de k. músclus.
4 patates.
2 cebes.
1 tomaquet.
1L i mitj brou de peix
Una picada d’all-julivert-atmetlles torrades i una llesca de pa fregit.
Mitja tableta de chocolate ratllat.
1 fulla llauré.
1 all.
Mitj got de vi blanc.

-Preparació en una casola de fang:
Passar per la paella amb una mica d’oli, tot el peix.
Començar el sofregit.
Avocar brou al sofregit.
Quan caldo bull, tirar-hi patates.
En una paelleta posar una llesca de pa amb 10 ametlles.
Tirar escuma del brou.
Quan les patates han bullit 10 minuts posar-hi el peix, el marisc i la picada.
Als 5 minuts apagar el foc.
Dexar repossar una estona i al plat.
Bon profit!.

Rosa Munuera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada