49 LA CUINETA DE L’AVIA “ SUQUET DE BACALLÀ “
Ingredients:
4 talls de bacallà dessalat (també pot ser rap o lluç);
12 llagostins (3 per persona); 200 g. de cloïsses; fumet natural de peix; 6
carxofes talladles a quarts; 1 ceba tendrá; 2 tomàquets ratllats; 1 dent d’all
ben picada (opcional), 50 g. d’ametlles fregides; 2 llesques de pa; oli del bo;
sal.
En una cassola de fang hi posem oli i fregim el pa;
reservar.
Amb el
mateix oli hi fregim el bacallà enfarinat; reservar.
Ala mateixa
cassola fregim les carxofes, a mig coure incorporar la ceba, després el
tomàquet i l’all.
Ara hi posem el fumet, deixant coure fins que les
carxofes estiguin cuasi cuites. En un
morter fem la picada del pa fregit i les ametlles; tirem la picada al fumet i
deixem coure 5 minuts. Després hi posem
els llagostins i les cloïsses.
En tres minuts tenim el suquet llest per servir.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada