dilluns, 1 d’octubre del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 49 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. SEPTEMBRE 2018 PÀG. 8 " EL CÀMARA DE TELEMADRID GOLPEJAT "


49 EL CÀMERA DE TELEMADRID GOLPEJAT BARBARAMENT

El càmera de Telemadrid agredit a la concentració de Cs presenta denúncia
El periodista va rebre quatre cops de puny i puntades d'alguns dels assistents al parc de la Ciutadella
per Redacció, 30 d'agost de 2018 a les 11:36 | 
El càmera de Telemadrid que aquest dimarts al vespre va ser agredit durant la concentració de Ciutadans al parc de la Ciutadella ha presentat denúncia i el comunicat de lesions davant dels Mossos d'Esquadra, segons n'ha informat la cadena a la seva pàgina web.Els fets van començar quan uns quants dels assistents van assenyalar el periodista perquè es pensaven que era de TV3. Tot seguit, va trobar-se envoltat de desenes de persones que li van propinar, segons va informar un company de la televisió pública madrilenya, fins a quatre cops de puny i alguna puntada.D'un grup "aliè"

Per la seva banda, el president de Cs, Albert Rivera, ha dit que l'agressor formava part d'un grup "aliè" a l'organització i que ho demostra el fet que tenen "identificat" estava amb un grup de persones que també va amenaçar membres de Cs quan els deien que marxessin, inclòs un càrrec públic del partit. Segons ha explicat aquest matí a RNE, s'han posat en contacte amb el càmera per transmetre-li el suport i condemnar l'agressió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada