diumenge, 21 d’octubre del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 50 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. OCTUBRE 2018 PÀG. 11 " CINE " PELICULA HER, FICCIÓ CIENCIA CIBERNÉTICA " GAVINA "


50 CINE, PELICULA DE FICCIÓ.
CIENCIA CIBERNÉTICA.

Us baig a fer una petita sinopsis, ho breu resum d’una película que va emetre TV 2 el dia 1-10-18 a les 23h.

Em principi no li baig prestar massa atenció, poro poquet a poquet em va enganchar. Va ser casual hi baig tropeçar fent zapinc.
“ Her “ del 2013:

Ell, Fiodor, escriptor recient divorciat, s’enamora del seu ordinador de nom Samanta, inclús fan l’amor imaginariament clar, poro senten un gran plaer, com si gaudisin plenament , fisicament i mentalment amb tot el seu esplendor.

Ella, Samanta, es fà casi be imprescindible en la vida d’en Fiodor, fins a tal punt q’els dos s’estimen tan, que no poden viure sense comunicarse. Viuen així el dia a dia. És tàn casi real, q’ell te celos d’ella, per que ella li confessa que te casi be més de 600 novios, ho be homes dels que també en te relacions sexuals.
Samanta li explica, que donat el seu àmbit i el seu taran’nà, no ho pot evitar. Encara que l’atracció que sent per ell, segueix sent especial.

Ella li diu que el seu contacte i atracció especial son les paraules i les seves conversacions, que pudé son més sólides i consistens que el món físic.

Arriba un momento en que Samanta no pot soportar compartir relacions amb els altres homes, i s’en và, desapareix. Donat que verdaderament s’ha enamorat de Fiodor.

Ell a pesar de que sent el mateix, no te més remei que aceptar la seva decisió.
Lo que representa un fort cop en la vida de Fiodor i un deterioro psicológic que dificilment podrá superar.

GAVINA     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada