diumenge, 23 de desembre del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 52 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. DESEMBRE 2018 PÀG. 6 " LA CUINETA DE L'AVIA " LLUÇ A LA GALLEGA--RAP AMB CLOÏSSES "

-52 La cuineta de l'Avia "Lluç a la gallega"

Tornem a la mar, preparem la cocció de les partes, les tallem a rodelles i les posem a la cassola, amb la seba tallada a làmines, un grill d'all i el julivert.
Ho salem tot i Ho deixem bullir fins que les patates siguin mitg cuites, hi posem les cuatre rodelles de lluç d'una 225 grans cadascuna - un bon taller, no trobeu?-.
También afegim amb el lluç una pésols ja cuits.
Escorrem el lluç, les patates i els pésols i ho posem en un plat.
A la paella fregim tres grills d'all i els cobrim amb el pebre vermell dolç.
Aboquem aquesta allada pel damunt del peix, les patates i els pèsols.

Bon profit.

Rosa Munuera.

-52 La cuineta de l'Avia "Rap amb cloisses:

Mar i més mar.

Posem al foc una cassola i enrossim 8 alls laminats i mitg bixo, uns minuts couen pero posar-hi 8 rodelles fines enfarinades de rap, les 24 cloisses, afegim el vi blanc.
Quant tot faci xup xup afegim el fumet suau de peix fins a cobrir el peix, 10 minuts de cocció a Fox suau.
Traiem el bitxo i afegim el julivert picat.
Play acabat.
A taula. Renoi, quin rap!. Però cal dir-ho. Exquisit!.

Bon profit.
Rosa Munuera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada