dissabte, 28 d’abril del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 45 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. ABRIL 2018 PÀG. 9 " ANTENA 3 ENTREVISTA A MOSEN CINTO "


45 ANTENA 3 ENTREVISTA A MOSEN CINTO.

Antena 3 acusa el mossèn de Calella de comparar presos polítics i Jesucrist
Marc Villanueva
Foto: EFE
Barcelona. Dimecres, 28 de març de 2018
2 minuts
Espejo público no deixa anar el tema català malgrat ser enxampat amb mentides. Després d'enganyar els seus seguidors amb un tuit que feia dir a un a veí d'Alcanar coses que no havia dit, dimecres ha tingut dues entrevistes amb rodolí: el mossèn de Calellai Boadella. Del president de Tabarnia ha destacat la pintada apareguda al poble de Jafre (Baix Empordà) on hi té casa. A Albert Boadella ja li han tallat tres xiprers de casa seva , hi han abocat escombraries i li han malmès una figuera. Ha respost atacant Puigdemont, Torrent i TV3. Res de nou.
L'altra entrevista tenia més teca: el mosèn independentista de Calella amb un llaç groc no a la sotana perquè no en duia. Antena 3 s'ha inventat que Cinto Busquet va comparar els presos polítics amb màrtirs com Jesucrist. El programa li retreu una carta que mossèn Busquet va publicar fa 4 mesos on considerava injusta la presó per als polítics independentistes i li recriminen que com a home de fe demani pietat, i més ara a Setmana Santa. Algunes processons andaluses tenen el privilegi de poder demanar indults per als seus lladres i el govern Rajoy els concedeix. Salva a Barrabàs.
ntena 3
El capellà no amaga les seves opinions polítiques i el diumenge d'aldarulls per la detenció de Puigdemont va fer missa, com tots els diumenges , i va piular:


El responsable últim de totes les violències i aldarulls que es puguin produir al nostre país en relació al procés és el govern d'Espanya, però no hem d'oblidar que serem realment forts com a poble si ens mantenim serens i ferms en els nostres grans valors.
·        
·        
Els bisbes catalans han admès que la resposta ha de ser política i no policial i el capellà rebla el clau: "L'enfrontament no és bo i cal una solució política". Dels aldarulls al carrer que insistia a preguntar-li la substituta de Griso, mossèn Cinto respon "La creació d'un Estat català és el millor per a tots. Dit això, tots els líders sobiranistes han demanat manifestacions pacífiques". Acusa Antena 3 de repetir insistentment imatges de talls de carretera per oferir una imatge de pre-guerra civil.  El que el pare Busquet no podia saber és que Antena 3 tornaria a mentir sobre les seves declaracions. La piulada del programa atribueix al mossèn català unes paraules que va dir un capellà a Mallorca comparant els presos polítics amb Jesucrist. Però Antena 3 no es cansa d'inventar-se les notícies:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada