dissabte, 28 d’abril del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 45 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. ABRIL 2018 PÀG. 4 " PELEGRINATGE AL JAPÓ AMB LA PARROQUIA DE CALELLA " I TOTES LES FOTOS















45 VIATGE AL JAPÓ

Pelegrinatge al Japó amb la parròquia de Calella 2018
BY ROSA · 8 ABRIL, 2018
Dimarts 10 d’abril, fins el 22 inclòs, part de la parròquia marxa al Japó de la mà de Mn. Cinto Busquet, qui hi va viure i fer part de la seva formació durant disset anys. Un país que ha sapigut fer conviure la més genuïna tradició amb la més innovadora modernitat, l’exhuberant natura amb una refinada cultura artística i tecnològica.
Visitaran les emblemàtiques ciutats de Hiroshima, Kyoto, Nara, Kanazawa, Takayama, Tòquio i moltes altres no tan conegudes però que de ben segur també fascinants, així com pobles encantadors. Arreu, arquitectures tant de molt tradicionals com de molt vanguardistes, temples i santuaris xintoístes i budistes esplendorosos i de totes mides, i les famoses torii, els portals que marquen els espais sagrats. I què dir d’una natura també espectacular, com a paisatge i en forma de parcs i jardins on la vegetació es torna gairebé musical, com ara els Parcs nacionals de Nikko o Fuji. Mercats, museus, tresors artesanals i artístics, potser algun festival i de ben segur d’altres sorpreses.
En definitiva, un país on hi ha força Patrimoni de la Humanitat. Un país de contrasts, d’allò més senzill a allò més harmoniosament elaborat. De ben segur en tenim molt que aprendre, d’aquesta cultura, i també del seu llegat espiritual, que es deixa entreveure en el seu gust per la bellesa.
Que tinguin molt bon viatge!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada