43 LA CUINETA DE L’AVIA “ PASTÍS DE BACALLÀ
Pastís de bacallà:
Ingredients : 300 g. de bacallà sec, remullat;
300g. de patates; 250g. de tomàquets madurs (4
tomaquets);
3 ous; 1 enciam; 1 pot de maionesa; sal i pebre.
Racions 4, Dificultat alta, Temps de preparació 2 hores.
Coem a trossos les patates. Quan estiguin quasi cuites,
hi hafegim el bacallà sense pell ni espines. Deixem que arrenqui el bull, ho
retirem i ho tapem uns 10 minuts.
Separem el bacallà i fem un puré amb les patates. Ho
ajuntem tot. Comprovem i hi posem el pebre. Hi afegim els rovells d’ou i les
clares montades a punt de neu.
Ara, tot dins d’un motlle rodó d’uns 22 cm., amb
margarina i paper de forn al fons i coem uns 25 minuts a 180graus c.
Ratllem el tomaquet, fem una salsa i amb aquesta i la
maionesa cobrim el pastís. Distribuïm l’enciam tallat a la juliana pel voltant.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada