diumenge, 25 de febrer del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 43 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. FEBRER 2018 PÀG. 9 LA CUINETA DE L'AVIA " PASTÍS DE BACALLÀ " ROSA MUNUERA

43 LA CUINETA DE L’AVIA “ PASTÍS DE BACALLÀ

Pastís de bacallà:

Ingredients : 300 g. de bacallà sec, remullat;
300g. de patates; 250g. de tomàquets madurs (4 tomaquets);
3 ous; 1 enciam; 1 pot de maionesa; sal i pebre.
Racions 4, Dificultat alta, Temps de preparació 2 hores.

Coem a trossos les patates. Quan estiguin quasi cuites, hi hafegim el bacallà sense pell ni espines. Deixem que arrenqui el bull, ho retirem i ho tapem uns 10 minuts.
Separem el bacallà i fem un puré amb les patates. Ho ajuntem tot. Comprovem i hi posem el pebre. Hi afegim els rovells d’ou i les clares montades a punt de neu.
Ara, tot dins d’un motlle rodó d’uns 22 cm., amb margarina i paper de forn al fons i coem uns 25 minuts a 180graus c.
Ratllem el tomaquet, fem una salsa i amb aquesta i la maionesa cobrim el pastís. Distribuïm l’enciam tallat a la juliana pel voltant.

Bon profit.

Rosa Munuera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada