dimecres, 25 de març del 2020

REVISTA SKORPIO Nº 67 MARÇ 2020 PÀG. 11 " MÉS DE 200 MIL ASISTENS PER LA REPÚBLICA " EFE.


67 Hem omplert Perpinyà. Ara preparem-nos!

Benvolgut/da,

Ho hem tornat a fer, hem omplert Perpinyà!
El Consell per la República Catalana ha mobilitzat a més de 200.000 persones en l'acte més gran fet mai a la Catalunya Nord.
Nord i sud del país ens hem retrobat en una jornada històrica amb el president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, al'exili des de fa més de dos anys per combatre i vèncer la repressió de l'estat espanyol!
A tots i totes, moltes gràcies, vosaltres sou la força del Consell!

A totes les persones que, degut als controls policials, vàreu estar hores aturats o no vàreu poder arribar, gràcies per no defallir i pel suport que sempre ens feu. També a tots els compatriotes nord-catalans, a la Delegació del Consell, a tot el voluntariat i a la Casa de la Generalitat de la Catalunya Nord per la gran tasca realitzada.

Aquest acte que recordarem sempre ha suposat per al Consell per la República un gran desplegament humà i tècnic que ha permès fer un salt endavant molt important en l'objectiu de la llibertat i la independència per al nostre país.

Ara, com va dir el president Puigdemont, ens hem de preparar perquè tenim molta feina al davant i no la podem ajornar. No ens aturarem i ja no ens aturaran!

Preparem-nos per a la República Catalana!
I si encara no formes part del Consell Local del teu municipi o de distrcite (en el cas de Barcelona) i vols afegir-t'hi o impulsar-lo, escriu-nos a: consellslocals@consellrepublica.cat


67 Preparem-nos per a la República Catalana 

L'èxit incontestable que va suposar omplir Perpinyà amb 200.000 persones, ha permès consolidar el Consell per la República com a institució suprapartidista i transversal, que manté viu i treballa per fer efectiu el mandat del referendum de l’1 d’octubre i, sobretot, que projecta de manera més definida l'estratègia de l'exili.

Com va dir el president Puigdemont, ens hem de preparar perquè tenim molta feina al davant i no la podem ajornar.

Per això, des del Consell seguirem:
1) Desplegant el nostre 
Pla de Govern.
2) Fent créixer el nombre de 
Consells Locals: amb noves estratègies de desobediència, de participació i d'impuls a la campanya de Consum estratègic.
3) Activarem el procés participatiu sobre el Pla de Govern i farem les eleccions a l'Assemblea de Representants. 
Al mateix temps, hem de seguir lluitant contra un Estat espanyol que no respecta la immunitat dels eurodiputats a l'exili, com demostra el fet que poguéssim ser a Perpinyà i no al Principat.  Un Spexit judicial que acabarà tenint conseqüències. Gràcies a la jornada de Perpinyà, Europa va prendre nota que el moviment independentista català està viu i que segueix mobilitzat!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada