dimecres, 25 de març del 2020

REVISTA SKORPIO Nº 67 MARÇ 2020 PÀG. 10 " EL GOVERN ESPANYOL PER VARIAR, NO HA ESTAT FI "


67 7 RAONS EN LES QUE EL GOVERN DESPANYA AMAGA EL CAP SOTA L'ALA
I NO APLICA EL CONFINAMENT ESTRICTE A MADRID I TAMPOC PERMET QUE CATALUNYA HO FACI.

1. Perquè no vol donar la raó a Quim Torra (que demana confinament estricte i aturada de tota activitat no essencial, seguint l'opinió dels experts, locals i estrangers). És la catalanofòbia ancestral hispànica: Pel nacionalista espanyol qualsevol cosa que proposi un independentista és un atac a la "unidad de la patria" i ha de ser combatut com al dimoni.

2. Perquè l'única manera amb la qual Espanya sempre ha intentat resoldre les crisis és amb l'exèrcit. Tal com ha dit un dels militars a càrrec de la situació: En aquesta situació de "guerra", "todos somos soldados". I ja coneixem tots la prodigiosa intel·ligència que ha caracteritzat sempre l'exèrcit espanyol.

3. Perquè el règim del 78 està construït a sobre del nacionalisme espanyol, que podreix el cervell, els cega a tots (des de Podemos, PSC i Comuns fins a VOX) i els converteix en incompetents en prioritzar la "unidad de la patria" per sobre de tot, salut i vida dels espanyols inclosa.

4. Perquè tancar Catalunya faria palesa la superioritat de les autoritats catalanes per resoldre la crisi, tal com va passar amb l'atemptat del 17A, i ressaltaria la seva incompetència.

5. Perquè al no adoptar el confinament estricte, el Gobierno de Madrid pot barrejar les seves dades amb les de la resta d'Espanya i dissimular la seva escandalosa ineptitud cuinant les estadístiques a plaer.

6. Perquè el gobierno de Madrid no està al servei del poble, sinó dels qui controlen el règim corrupte del 78 i de l'IBEX, i a aquests no els hi resulten econòmicament rendibles ni els confinaments estrictes ni la paralització de tota l'activitat no essencial.

7. Perquè si tenen la mala sort de ser infectats pel Covid-19, saben que el col·lapse sanitari no els afectarà i, al revés que la població en general, tenen garantida la millor atenció sanitària disponible.

El Govern espanyol no ha fet cas al Torres.          
No ha volgut tancar Catalunya.
Continuen entran avions, vaixells, continuem engrossant contagiats i més morts. Gracies a Pedro Sanchez.
És un irresponsable, en contes d'intentar salvar vides i fer cas al equip sanitari, és rodeija de guardies civils, policies, i l'etjercit. Creu q'em la força farà por al virus i marxarà.
Els metxes, els serveis sanitaris, la cúpula de Sanitat és la que el te que rodejar, ells són els que poden salvar vides!!!
Que no t'en adones carallot!!!


DADES DE PRIMERS DE MARÇ 2020




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada