divendres, 25 d’octubre del 2019

REVISTA SKORPIO Nº 62 OCTUBRE 2019 PÀGINA 5 " LA CUINETA DE L'AVIA, PASTA AMB XAMPINYONS " ROSA MUNUERA


62 La cuineta de l’avia “Pasta amb xampinyons”

Per 4 persones

Ingredients:
3 grans d’all picats, mig quilo de pasta (penne o fusilli), i bric de nata líquida,
1 ceba mitjana, 1i ½ cullerada d’oli, ¼ culladareta d’orenga sana,
¼ culladareta d’alfàbrega seca, formatge a cuadrets al gust, pastanagues baby
rostides amb sucre morè, una safata de 200 g. De xampinyons, pebre blanc.
Lamineu els xampinyons i poseu en una paella la ceba i l’all, per després afegir la nata i el pebre.
Deveu remoure durant uns minuts i amb les pastanagues, l’orenga i l’alfàbrega li donareu un sabor singular.
Quan la pasta estigui llesta, afegiu la salsa realitzada amb nata i formatge i a gaudir.
Només en quinze minuts tindreu el plat llest i servit.
Bon profit

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada