62 La cuineta de l’avia “Pasta amb xampinyons”
Per 4 persones
Ingredients:
3 grans d’all picats, mig quilo de pasta (penne o
fusilli), i bric de nata líquida,
1 ceba mitjana, 1i ½ cullerada d’oli, ¼ culladareta
d’orenga sana,
¼ culladareta d’alfàbrega seca, formatge a cuadrets al
gust, pastanagues baby
rostides amb sucre morè, una safata de 200 g. De
xampinyons, pebre blanc.
Lamineu els xampinyons i poseu en una paella la ceba i
l’all, per després afegir la nata i el pebre.
Deveu remoure durant uns minuts i amb les pastanagues,
l’orenga i l’alfàbrega li donareu un sabor singular.
Quan la pasta estigui llesta, afegiu la salsa realitzada
amb nata i formatge i a gaudir.
Només en quinze minuts tindreu el plat llest i servit.
Bon profit
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada