dilluns, 25 de març del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 55 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. MARÇ 2019 PÀG. 9 " RIDICUL, SORAYA SANTAMARIA I D'ALTRES " JOSEP GARRIGA

55  RIDICUL IGUAL A  SORAYA SANTAMARIA

Heu vist el ridícul que acava de fer la tal Soraya Santamaria?
El passat 26 de febrer en la sala de Tribunal Suprem va dir:
“Tot el que no es publica no és oficial”.
En canvi la Declaració de L'Independencia no es va publicar.
I sí que la van entendre com oficial.
Per aixó el cop d'estat al govern català i tot ell a la presó!!!

La mala gestió és evident.
Llàstima q’hagi fet patir a tanta gent.
En una Espanya transparent!!!
Tot es possible, especialment,
Quant es tracta d’una regió Independent!!!.
Tot el que no és pública, no te responsabilitat jurídica, ni reconeixament jurídic. Paraules de Soraya Santamaria en el judici.
Tribunal Suprem 26 de febrer 2019.

Josep Garriga

JUDICI
Després dels interrogatoris a tots els encausats, diria que les acusacions els han aconseguit provar plenament un delicte: ha quedat demostrat que són independentistes.
Ho han confessat nítidament. No tan sols que ho eren quan es van produir el fets, sinó que ho continuen sent ara, sense propòsit d’esmena: volen aconseguir la independència de Catalunya. És la seva vocació i és el seu programa.
Les acusacions han fet moltes preguntes per aconseguir demostrar-ho, perquè saben que és el nucli real de la qüestió. El que han de provar. El judici va d’això. Violència? N’hi ha més en una vaga de taxistes. Malversació?
S’han jutjat sense soroll casos per quantitats infinitament més grans. Desobediència? També el govern espanyol ha desobeït el Constitucional. El diferencial és l’independentisme.
Perquè és el que toca el moll de l’os. Perquè per a una bona part del món polític, mediàtic i potser també jurídic espanyol el delicte de ser independentista inclou i multiplica tots els altres.
Si ets independentista, tot el que fas és rebel·lió, tot el que gastes és malversació i tot el que decideixes és desobediència.
Un cop provat l’independentisme, pot semblar que el judici hagi anat molt bé i que al final la sentència vagi molt malament.


JUDICI
Jordi Cuixart en el Tribunal Superior. 26-2-19.
I com sempre pasa, devant de tanta honestitat.
Cito a Antonio Machado:
Castilla miserable, ayer dominadora, (hoy) envuelta en sus andrajos, desprecia cuanto ignora.


55 BUFET CUATRECASAS ——————————
El bufet Cuatrecasas (juristes) va néixer a Barcelona, ​​però té una potent seu a Madrid i tentacles per tot el món.

El seu principal múscul és el dret tributari i la seva fama s'havia engrandit durant anys amb el seu assessorament a empresaris i grans fortunes catalanes per optimitzar el pagament dels seus impostos.

Degut a la mala praxi (defraudació) va ser quan la Fiscalia es va querellar contra Emilio Cuatrecasas per defraudar l'IVA i l'IRPF dels anys 2006, 2007 i 2008; l'impost de societats del 2006; i l'Impost sobre el Patrimoni de l'any 2006 i 2007.

En total, vuit delictes tributaris bastant barroers.

Però es va lliurar de la presó després d'arribar a un acord amb les acusacions, que no eren altres que la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat, dues institucions jeràrquiques que depenien del Govern on Soraya Sáenz de Santamaría, era la totpoderosa vicepresidenta.

L'acord reduïa les peticions de presó a només tres mesos per cada un dels vuit delictes fiscals.

La matemàtica és fàcil: 24 mesos, o dos anys de presó.

Just el límit per evitar la presó quan no es tenen antecedents penals.

Perquè Emilio Cuatrecasas havia creat una xarxa de societats a les que carregar les seves despeses personals i fer-los passar per despeses d'empresa.

En la trama, l'advocat carregava habitatges que feia servir la seva família, mobles, vehicles, un vaixell d'esbarjo i fins als costos del servei domèstic.

Un frau de molts milions d'euros i que, segons els experts, li podien haver costat més de 20 anys a la presó.

* Aqui tens l'explicació per que la Soraya a fichat per Cuatrecases *

* PER SERVEIS PRESTATS *


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada