dilluns, 25 de març del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 55 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. MARÇ 2019 PÀG. 14 " ELECCIONS 28 A "


55 ELECCIONS 28-A

Poble Lliure aprova presentar-se a les eleccions espanyoles del 28 abril 2019

Barcelona. Dimarts, 12 de març de 2019

Les eleccions espanyoles del proper 28 d'abril tindran un nou actor polític dins l'independentisme. Poble Lliure, una de les organitzacions que forma part de la CUP, ha decidit tirar endavant la seva candidatura, tot i que la formació anticapitalista ho havia desestimat en un consell polític celebrat diumenge passat.

L'organització Poble Lliure, que era partidari de concórrer en aquestes eleccions, ha aprovat aquest dimarts "explorar una candidatura rupturista" a la cita electoral del proper 28 d'abril i emplaça a altres col·lectius "independentistes, republicans i d'esquerres a participar-hi". Una crida que podria anar dirigida a Som Alternativa, la plataforma d'Albano Dante Fachín, o Pirates de Catalunya, que s'havien mostrat disposats a fer una candidatura que recollís l'esperi de l'1-O.

La formació ha decidit prendre aquesta decisió en considerar que "cal una alternativa electoral" i una candidatura que denunciï públicament "el caràcter autoritari de l'estat" i que  faci "del reconeixement del dret a l'autodeterminació, de la fi de la repressió i de l'ocupació, i de la defensa dels drets socials i la plena igualtat, els elements centrals de l'acció política". Una opció que consideren que no compleixen JxCat i ERC.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada