dimarts, 27 de març del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 44 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. MARÇ 2018 PÀG. 2 " NO TENIM POR " JOSEP GARRIGA


44  NO TENIM POR!!!

-NO TENIM POR!!!

L'únic triunfador del Procés català, ha estat la Democràcia catalana. Paraula o definició q'encare desconeix la majoria d'espanyols. Ha estat un engany desde el principi. si, amics meus, l'únic q'ha continuat es el Règim!!! , el qual segueix viu, només domina i se sent fort fent por.

El seu poder redica amb la por del poble, poro són tan curts que no han pensat que si el poble no els hi té por, ells no tindran cap poder!!!.

D'això es valen, creuen que tothom claudicara, q'el monstruo de la Dictadura, de la Represió, de la violencia será el que arrasi, poro el que així pensa esta molt equivocat.

Hi ha una part important dels ciudatans que no tenim por, i el que no té por, no està sotmes ni dominat i edemes els elimina el poder.

Si a tots els q'han votat la República, si a tots els q'han votat l'Independencia, si a tots els q'han votat la Llibertat, i tenen ideals i pensaments polítics, si a tots els demócratas, s'els ha de fer presos, encara que sempre hagin actuat en pau i de manera totalment pacífica!.

Els Jutjes corruptes, prevaricadors, els Jutjes injustos, que no actuen conforme dictamina la llei i la justícia, els Jutjes del Govern, que violen els drets fondamentals, que empresonen persones totalment pacífiques i innocents convertint-los em presos polítics, hauràn d'empresonar a més de 2.300.000 votants, a mi el primer!!!.

Esta molt clar: El Govern espanyol va donar un cop d'estat a Catalunya, va intervenir la Generalitat, va implantar l'article 155, van pegar, han col·lapsat totalment l'activitat a Catalunya, van mentir, amb unes eleccions segons ells, democràtiques, justes amb totes les legalitats i garanties. Poro ha! amigo , quan han vist que les seves previsions eren equivocades i han tornat a perdre democràticament a les Urnes, han optat per, com sempre, fer servir la seva llei, l'única que coneixen, la força, la Dictadura, l'ignominia.

Ara nombrarán President de la Generalitat al q'els hi sembli, no acatan ni reconeixen la voluntat del poble sobera, el President elegit legalment per la majoria de la ciutadania.
Catalunya seguirà sent Autonomica i ells tan contents. Seguirem sent les seves marionetes!!!.

Bueno, i cuidado! que volen anar més lluny, volen eliminar el nostre origen, la nostre historia, destruir la nostre identitat, si, La nostre llengua EL CATALÀ!!!.

Fins hi tot pot pasar per les seves ments retorsades empresonin tambe a qui parli el CATALÀ.

Plantem lis cara, nosaltres no tenim por!!!. Per tan, ells careix en de poder!!!.

ENDEVANT!!!.CATALANS, VISCA CATALUNYA!!!

Josep Garriga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada