diumenge, 17 de desembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 41 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA. DESEMBRE 2017 PÀG. 2 " NO ENS MEREIXEM L'INDEPENDENCIA ? " JOSEP GARRIGA

41 “ NO ENS MEREIXEM L’INDEPENDENCIA “?

 PUBLICAT AL DIARI MARESME)

Com és posible que en una oportunitat única en l’historia de Catalunya no aprofitem el q’és el somni dels catalans desde fa tres secles, ser “Republicans”.
La llista única és imperativa, que és aixó de que algun partit no s’uneixi als altres partits que defensen el mateix?.
Amb la voluntat del poble tenim que fer pinya, i d’aqueste manera afavori el resultat total final unitari.
La ciutadania vol i necesita ara més que mai fortaleça, “UNITAT”, la unio sempre és i ha sigut la força!.
Crec que cada persona individualment com militant d’un partit t’he que fer un analisi profunt.
“Els polítics és deuen al poble, no el poble als polítics”, “Els partits és deuen al poble, no el poble als partits polítics”.
El protagonisme democratic t’he que ser el del poble, no el dels caps dels partits que de vegades s’excedeixen amb l’ambicio de poder.
És vergunyos q’els mateixos que van aconseguir posarse d’acord el passat dia 27-10-17 amb un exit clamoros i historic en el Parlament amb 70 vots a favor de l’Independencia, ara s’arronsin, per que dupteu?, no serán motius protagonistas?, de lideratge?, o pudé economics?.
En aquets temps convulsos, d’uns valors cambiants, i incerts protagonismes personals, no és pot vaticinar res, encare q’en principi sí, el poble sí, aquest no ha fallat, sino tot el contrari!, ha sigut en tot moment etjemple, d’un soport inconmensurable!!!.
Precisament per aixo els politics no poden fallar, tenen que continuar están a l’altura.  Confiem que aconseguirem els nostres objectius amb llista única o no.
El dia 21-12-17 les Eleccions Autonomiques amb una votació legal segons els q’es mouen precisament amb la tradicional, continua i profunda il-legalitat.  
Doncs no fallem, si guanyem, segurament que com sempre un dels governs més corruptes de Europa no ho vuldrà reconeixer, encare que sigui el que la promulgat, poro no tirem mai la tovallola, tenim la posibilitat de que alguns del paisos Democràtics d’Europa, que algún hi haurà, girin el cap, ens mirin i sí la considerin:  legal, democrática, reivindicativa, justa, i expresedora de la voluntat del poble Català!.
Aqueste posiblement  pot ser la nostre VICTORIA!!!.
Crec que la mala política i represió indignan empleada per el govern español    “ A POR ELLOS “ I “ FENT PRESOS POLITICS “ será en part, la que definitivament ens porti a una inexorable majoria abrumadora.  

Somi!!!  VOTEM. VOTEM TOTS I GUANYAREM!!!.

UNES PETITES DADES:
CENS  21D                            ……………….5.553.983
80% DE PARTICIPACIÓ…………………… 4.443.186

PERQUÉ EL SÍ GUANYI  AMB UN 60% CAL QUE LA FORÇA O FORÇES DEL SÍ A LA REPÚBLICA SUMIN………….2.665.912

L’ 1-O AMB LA VIOLÈNCIA ELS VOTS DEL SÍ VÀREN SUMAR  2.050.000

AMB LES URNES INTERVINGUDES EL RESULTAT S’ESTIMA EN 2.500.000

ESTEM PARLANT D’UNS NÚMEROS QUE SUPEREN DE LLARC ELS 80 DIPUTATS.
DEIXEU ESTAR LES ENQUESTES.

CATALANS A LES URNES!!!

ATENCIÓ ULTIMA HORA:
Avui 11-11-17 el Partit ERC. Ha anuncial que no participara en la llista UNITARIA.
És presentarà sol, independent.


Josep Garriga















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada