41 LA CUINETA DE L’AVIA ARROS DE TARDOR AMB BOLETS
Netejeu la sépia i els calamarsos. Saltajar ambo li
calent i reservar.
Amb el mateix oli, sofregiu primer els bolets nets i
tallats, la ceba tallada a daus i, posteriorment els pebrots tallats de la mateixa
forma. Finalment afegiu-hi el tomàquet.
Per acabar el sofregit, recupereu la sépia, els
calamarsos i coeu-ho tot junt.
Escalfeu oli i saltejar l’arròs, a la mateixa paella on
el coureu: afegint una picada d’all, julivert, safrà i el sofregit: mulleu-ho
amb el fumet calent.
Rectificar de sal si és necesari.
Ingredients:
400 g. d’arròs, 300 g. de sèpia, 300 g. de calamarsos,
100 g. de bolets de temporada, 200 g. de seba, 50 g. de pebrot vermell, 50 g.
de pebrot verd, 10 g. d’all, julivert, 1 g. de safrà, 60 cl. D’oli d’oliva, 2
tomàquets ratllats, 1 litre de fumet de peix, sal i pebre.
Rosa Munuera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada