dimecres, 7 de desembre del 2022

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 99 NOVEMBRE 2022 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA: " PÉSSOLS AMB PERNIL " I MONIATO FARÇIT DE BOLETS " ROSA MUNUERA



99 Cuineta de l'Àvia,  "Péssols amb pernil" :

 

1/2 K. péssols, 100 g. pernil, 2 tomàquets,

2 cebes, 2 gots d'aigua i 2 gots brou pollastre.

Bullir péssols 15m. amb aigua i un pulsim de sal.

Escorrir péssols, guardar caldo.

Tallar a trossets petits el pernil i fregir-lo, 2m.

Quan el pernil està fregit, afegir-li 2 tomàquets ratllats, i dos cebes 2m. inmediatament afegir a la paella els péssols, i un got del caldo dels péssols més dos de brou pollatre.

5m. de xup, xup i apagar el foc.

 

Rosa Munuera


 " MONIATO FARÇIT DE BOLETS "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada