dimecres, 28 de desembre del 2022

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 100 DESEMBRE 2022 PÀG. 13 " L'ASSASÍ DE LES NENES D'ALCÀSSER " EUROPA PRESS


 

Detingut l'assassí de les nenes d'Alcàsser en un narcopís al Raval de Barcelona

La policia vigilava l'immoble des de feia setmanes perquè provocava problemes veïnals

 

El condemnat pel crim d'Alcàsser, Miguel Ricart | EuropaPress

PER NACIÓ, Barcelona | 20 de desembre de 2022 a les 22:08 | 

Miquel Ricart, condemnat per la violació i l'assassinat de les nenes d'Alcàsser, ha estat detingut la tarda d'aquest dimarts en un narcopís del carrer Aurora, al barri del Raval de Barcelona, segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar l'ACN. La detenció ha estat a càrrec de la Unitat d'Investigació Regional de Salut Pública dels Mossos de la capital catalana.

Aquesta divisió, que treballa en coordinació amb la Guàrdia Urbana, vigilava l'immoble des de feia setmanes, perquè generava problemes veïnals. Avui els cossos policials han entrat al domicili i hi han trobat tres persones, una d'elles, el mateix Ricart. Segons La Vanguardia, era el responsable del narcopís.



L'assassinat de les tres noies d'Alcàsser va sacsejar l'Estat i continua envoltat d'enigmes. Les víctimes, Míriam GarcíaToñi Gómez i Desirée Hernández, van pujar a un cotxe la nit del 13 de novembre de 1992, ja fa 30 anys, i van ser segrestades per Antonio Anglés i Miguel Ricart, que les van torturar, violar i assassinar en una cabana abandonada.

 

CRIM D'ALCÀSSER

Antonio Anglés i el crim d'Alcàsser: un enigma de 30 anys



Només Ricart ha estat condemnat, en un cas que encara arrossega moltes ombres, principalment la desaparició del principal responsable, Antonio Anglés, que va aconseguir driblar la policia espanyola i internacional. No se sap si és viu o mort, però no se n'ha trobat el cadàver i tampoc se'n sap res des que va ser vist per última vegada en un vaixell que es dirigia a Dublín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada