diumenge, 26 de desembre del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 88 DESEMBRE 2021 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, SUQUET DE RAP I CABRIT AL FORN " ROSA MUNUERA

88 Suquet de rap"

 

Ingredients:

-1k. Cues de Rap

-200g. Almejes

-200g. Escamerlans

-1 ceba

-1 Tomàquet gran

-2 Alls

-4 Branques julivert

-1 Copa conyac

-1 Got brou de peix

-Sal, oli, pebre negra

-2 Fulles llorer

Cuinar:

-En una paella gran un bon raig d'oli.

-Salar, empebrar, enferinar i fregir cues de rap.

 - Un cop fregides és treuen de la paella.

-En l'oli que queda fregir 2 alls trinxats i julivert.

-Al dorar-se deseguida possar ceba trinxada, al dorar-se, tirar tomàquet ratllat, al fregir-se possar copa conyac.

-Possar cues rap a la paella, cubrin tot amb brou de peix i que cogui 10minuts.

-Ara afegir almejas, llorer i escamarlans 5 minuts més.

Apagar foc.

Bon profit.

 Rosa Munuera





  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada