dimecres, 1 de desembre del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 87 NOVEMBRE 2021 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, PÉSSOLS AMB PERNIL " ROSA MUNUERA



Péssols amb pernil:

 

1/2 K. péssols, 100 g. pernil, 2 tomàquets,

2 cebes, 2 gots d'aigua i 2 gots brou pollastre.

Bullir péssols 15m. amb aigua i un pulsim de sal.

Escorrir péssols, guardar caldo.

Tallar a trossets petits el pernil i fregir-lo, 2m.

Quan el pernil està fregit, afegir-li 2 tomàquets ratllats, i dos cebes 2m. inmediatament afegir a la paella els péssols, i un got del caldo dels péssols més dos de brou pollatre.

5minuts de xup, xup i apagar el foc.

Bon profit

Rosa Munuera




  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada