64 LA CUINETA DE L’AVIA TÀRTAR DE TOMÀQUET
Escaldeu els tomàquets, deixeu refredar i traieu-los la
pela i la polpa.
Talleu-los a daus petits, peleu el mango i també a daus
petits; reserveu.
Igualment peleu i talleu l’alvocat i poseu en un vol amb
el suc de la llima, mitja seba de Figueres ratllada ben prima i la polpa del
tomàquet.
Afegiu un rajolí d’oli i remeneu fins que quedi ben
barrejat.
En un motlle rodó feu capes: primer poseu la base d’alvocat,
per damunt, el tomàquet i, per últim, el mango, el coriandre i les llavors de
sèsam.
Serviu acompanyat d’un “mesclum” d’enciam, escarola,
ruca, canonges i torradetes.
Ingredients:
6 tomàquets de pera
1 mango
2 alvocats
1 llima
Coriandre o celiandre
1 ceba de figueres
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Llavors de sèsam.
Bon profit
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada