diumenge, 22 de desembre del 2019

REVISTA SKORPIO Nº 64 DESEMBRE 2019 PÀG. 8 " LA CUINETA DE L'AVIA, TARTAR DE TOMÀQUET " ROSA MUNUERA


64 LA CUINETA DE L’AVIA TÀRTAR DE TOMÀQUET

Escaldeu els tomàquets, deixeu refredar i traieu-los la pela i la polpa.
Talleu-los a daus petits, peleu el mango i també a daus petits; reserveu.
Igualment peleu i talleu l’alvocat i poseu en un vol amb el suc de la llima, mitja seba de Figueres ratllada ben prima i la polpa del tomàquet.
Afegiu un rajolí d’oli i remeneu fins que quedi ben barrejat.
En un motlle rodó feu capes: primer poseu la base d’alvocat, per damunt, el tomàquet i, per últim, el mango, el coriandre i les llavors de sèsam.
Serviu acompanyat d’un “mesclum” d’enciam, escarola, ruca, canonges i torradetes.

Ingredients:

6 tomàquets de pera
1 mango
2 alvocats
1 llima
Coriandre o celiandre
1 ceba de figueres
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Llavors de sèsam.

Bon profit

Rosa Munuera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada