56 CUINETE DE L’AVIA-Dorada,
al forn, per
cuatre persones:
cuatre persones:
4 Dorades
6 Patates.
4 cebes.
5 llimones una a cada panxa, I una exprimida. 4 tomàquets.
All i julivert picat.
un raix llarc d’oli, sal, boletes pebre negra, ho pebre vermell.
I/4 de Litro de brou de peix.
Un got de vi blanc.
4 branques de romaní. 8 fulles de llauré.
4 cebes.
5 llimones una a cada panxa, I una exprimida. 4 tomàquets.
All i julivert picat.
un raix llarc d’oli, sal, boletes pebre negra, ho pebre vermell.
I/4 de Litro de brou de peix.
Un got de vi blanc.
4 branques de romaní. 8 fulles de llauré.
30 min. A 200 graus. Només
les patates i cebes.
I la reste 30 min. Més. Edemés de les patates i les cebes, tot lo demés.
Avans de treure, provar com està el peix.
I la reste 30 min. Més. Edemés de les patates i les cebes, tot lo demés.
Avans de treure, provar com està el peix.
Per llepar-se els dits.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada