54 LA CUINETA DE L’AVIA “CUIXES DE POLLASTRE
AL FORN”
Cuixes de pollastre al forn per 4 persones:
Ingredients:
4 cuixes de pollastre.
4 patates.
4 cebes.
6 tomàquets.
1 raix petit d’oli.
1 cervesa de 250cc.
4 branques de romaní.
Pebra negra i sal.
Un cop preparem la zafata gran del forn amb
base de paper de plata,
Posarem les 4 cuixes de pollastre un cop
salades, tallarem les patates en rodanxes panaderas, i les seves posanles també
a la zafata.
Un raix d’oli i la cervesa.
La pebra negra i les 4 branques de romaní.
No ens olvidem de salar una miquetona les
patates.
Posem la zafata al forn a 200, durant 45
minuts.
Quan han passat aquets 45 minuts, efeixim els
6 tomàquets partits per la mitat
amb un pols de sal, durant 15 minuts més.
Tot plegat amb una hora total de forn a 200
graus en tindrà prou per que aquest plat per a 4 persones estigui al punt i
soborós. (si teniu algún dupte de que el pollastre estigui fet, punxeu-lo amb
la punta d’un ganivet)
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada