diumenge, 24 de febrer del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 54 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. FEBRER 2019 PÀG. 19 TEATRE " PEL DEVANT I PEL DARRERA " GAVINA


54 PEL DEVANT I PEL DARRERA

És un espectacle difícil de definir. El primer acte reuneix un vodevil disparitat amb elements de l’alta comèdia” inglesa. El segon és una esbojarrada farsa (feta en “pantomima”, és dir, en silenci) que precedeix a un enredo caòtic que deixa, en el últim tram de la obra, al públic definitivament paralític de tan riura.

Michael Frayn (sens dupta un dels grans genis del teatre inglés de la post-guerra) ha escrit una especie de poema d’amor dirigit a la gent de la professió teatral.

Poro per els actors, les etgigencies són múltiples: una técnica amplia i molt precisa, disciplina, concentració i companyerisme, apart del enorme desgast físic.

Edemés, són actors que actuan fent de actors actuant un paper i amb una entrega total, no cal que vagin al gimnàs per estar en forma. Vaja, tot un deliri.    
L ‘activitat és brutal, tan pel davant, com pel darrera.

Es nota la direcció de la mà del gran còmic del Tricicle Paco Mir.

Després de tres mesos del seu estrene, el teatre continua plé de gom a gom, això definitivament és una senyal del seu gran exit.

Només us diré que jo m’he tronxat de riure, feie molt temps que no reie com avui he rigut.

Si voleu divertiros, i cansaros de riure, no ho dupteu, aneu a gaudir-la.

Trovareu molta merda!!!.

Gavina




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada