dilluns, 25 de febrer del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 54 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. FEBRER 2019 PÀG. 11 CINE " BRADDOK", " GENTE QUE VIENE Y BAH ", " IRRATIONAL MAN " GAVINA


CINE "CINDERELLA MAN" 

James J. Braddock

Boxeador

James Walter Braddock fue un boxeador, campeón del mundo. Peleando con el nombre de James J. Braddock su habilidad para ganar peleas en las que él no era favorito le hizo ganarse el apodo de Cinderella Man, Ceniciento, por Damon Runyon.Wikipedia

Fecha de nacimiento: 7 de junio de 1905, Hell's Kitchen, Nueva York, Estados Unidos

Fallecimiento: 29 de noviembre de 1974, North Bergen, Nueva Jersey, Estados Unidos

Entrenador: Joe Gould

Apodo(s): Cinderella Man

Películas: The Super Fight

Hijos: Jay Braddock, Rosemarie Braddock, Howard Braddock


A la película podreu veura aquesta personalitat fora de serie!!!

Gavina




CINE GENTE QUE VIENE Y BAH”

UNA PEL·LÍCULA RODADA MAJORITÀRIAMENT AL MARESME

Avui, divendres, 18 de gener, s’estrena la pel·lícula “Gente que viene y Bah“, dirigida per Patrícia Font i protagonitzada per Clara Lago, Alexandra Jiménez, Álex García, Carmen Maura, Carlos Cuevas i Fernando Guallar, entre d’altres. El film és una adaptació del best-seller de Laura Norton.

Patrícia Font, premi Goya al millor curtmetratge de ficció l’any 2015, és una de les directores de la nova sèrie que prepara TV3, “Les de l’hoquei” (títol provisional).

Sinopsi
La vida de la Bea (Clara Lago), una jove arquitecta, fa un gir quan el seu xicot, amb qui anava a casar-se i hi compartia la feina, ha lligat amb una famosa presentadora. Així és com perd el xicot i la feina el mateix dia. Amb aquest desastre, la Bea no té cap més remei que tornar al poble on va néixer. Aquí, l’espera un futur incert, una família peculiar i un veí misteriós i atractiu que capgirarà la seva vida.
“Gente que viene y Bah” és una història que barreja la comèdia i el drama amb seqüències molt emotives que no perden mai el sentit de l’humor.

Gavina

CINE "IRRATIONAL MAN"

Acavo de veurà una peli:
Irrational Man" d'en Wody Allen. Tracta d'un mestre de filosofia que al enamorar-se d'una alumna i la seva relació, l'inyecta sentit a la vida!.
La filosofía, és alló que eleva la moral de forma provisional.
És com una ventada d'aire fresc.
Fins que t'en adones que la seva base flota,
no es terrenal.
Careix de la realitat, del coneixa-ment, de la pràctica humana.
Del ideal matemàtic i material.
És una il-lusió mental.
D'alguna manera és en certa forma un símil a la poesia sensorial!!!.

Gavina




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada