dimarts, 10 d’agost del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 83 JULIOL 2021 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, CARXOFES AMB VINAGRE " ROSA MUNUERA

83 “Carxofes amb vinagre"

 -1k. carxofes.

- 4 gots d'aigua que quedin covertes.

-2 cebes.

-1 pak de cansalada.

-3/4 de got de vinagre.

-1culladareta de sal.

 Cuinar:

-Un raig abundant d'oli a la paella gran.

-Les cebes a troçets petits sufregin-les. junt amb la cansalada.

-Al dorar-se és pose'n carxofes ven pelades, netes, troçejades i la pelusa interior treta, de cada carxofa 6 troços. (Les carxofes quant és pelen i netegen, és posen directament en un recipient ple d'aigua, perquè no s'oxidin) avans de possar-les a la paella

durant 5 m.

-Tirar vinagre i aigua calenta quedant les carxofes covertes, i que coguin 30 m. Remenar amb cullera de fusta.

-Controlar foc i nivell d'aigua. 😁 per si cal afegir-ne.

Bon profit.

 Rosa Munuera 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada