83 “Carxofes amb vinagre"
-1k. carxofes.
- 4 gots d'aigua que quedin covertes.
-2 cebes.
-1 pak de cansalada.
-3/4 de got de vinagre.
-1culladareta de sal.
Cuinar:
-Un raig abundant d'oli a la paella gran.
-Les cebes a troçets petits sufregin-les. junt amb la cansalada.
-Al dorar-se és pose'n carxofes ven pelades, netes, troçejades i la pelusa
interior treta, de cada carxofa 6 troços. (Les carxofes quant és pelen i
netegen, és posen directament en un recipient ple d'aigua, perquè no s'oxidin)
avans de possar-les a la paella
durant 5 m.
-Tirar vinagre i aigua calenta quedant les carxofes covertes, i que coguin
30 m. Remenar amb cullera de fusta.
-Controlar foc i nivell d'aigua. 😁 per si cal afegir-ne.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada