71 LA CUINETA DE L’AVIA “GASPATXO
AMB CARBASSÓ I OU”
Peleu els carbassons i talleu-los per la
meitat longitudinalment, traieu les llavors amb una cullera parisenca, i talleu
en fines mitges anelles.
Saleu i deixeu en un colador, perqué eliminin
la seva aigua, durant mitja hora.
Poseu les llesques de pa a remullar en el
vinagre, tritureu els carbassons en una liquadora amb una gran cullerada
d’alfàbrega.
150 g. d’aigua, el pebrot tallat en petits
trossos, la ceba, l’oli i el pa espremut.
Mentre tritureu, afegiu 100 g. addicionals
d’aigua, de manera que obteniu una salsa suau i homogènia, corregiu de sal si
és necessari.
Ratlleu els ous cuits, distribuïu el gaspatxo
en 4 tasses, i decoreu amb l’ou ratllat i rodanxes de tomàquet.
INGREDIENTS:
4 Carbassons
50 g de pa de motlle sense crosta
40 g de pebrot verd
30 g de ceba en rodanxes
4 ous cuits
vinagre al gust
alfàbrega
tomàquets xerri
40 g d’oli d’oliva verge extre
sal.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada