diumenge, 25 d’agost del 2019

Nº 60 AGOST 2019 PÀG. 5 LA CUINETA DE L'AVIA " FIDEUÀ " ROSA MUNUERA



60 LA CUINETA DE LAVIA

Fideuà per 4 persones:
Ingredients:
-1/2k. Fideus n. 1.
-1litro i mitg Brou de peix.
-2 Sípies o calamars.
-8 Escamarlàns.
-1/4 K. Cloïses.
-1/4 K. Musclus roca.
-2 Pebrots(1verd,1vermell).
-1 Ceba grossa.
-2 Alls.
-1 Tomàquet.

Preparació:
-Un raig d'oli a la paella.
-Fregir escamarlàns i és truen.
-És sofregeixen les sípies i és treuen.
-És sofregeixen les verdures ven picades per aquest ordre:
Pebrots-alls-cebes.
Quan la ceba s'hagi deurat,
possar el tomaquet ratllat.
Als 5 minuts tirar els fideus remenàn-los bé amb cullera de fusta.
Quan els fideus estàn rosejats, tirar el caldo, calentat previament, els musclus i les cloïses.
Afeigir un pols de sal.
I amb 10 minuts de xup, xup, ja està. Apagueu el foc
Per últim, possar la paella
al forn durant 5 minuts,
200 graus gratinador (només la part de dalt).
Al presentar-lo a taula, afeigiu un vol d’all i oli.
Bon profit.

Rosa Munuera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada