diumenge, 25 d’agost del 2019

Nº 60 AGOST 2019 PÀG. 14 " ENGINYERS CATALANS CREEN UN DISPOSITIU, SENIOR DOMO "


Enginyers catalans creen un dispositiu que detecta caigudes de la gent gran
El servei de teleassistència que avisa els familiars amb una alarma al mòbil ja funciona a Barcelona i arribarà a la resta de Catalunya i l'Estat el 2020
    
🍪 Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i mostrar-li publicitat i continguts del seu interès.

Redacció VIA Empresa21.08.2019 05:30 h. Barcelona
SeniorDomo detecta caigudes de la gent gran i avisa els familiars | iStock
Tres enginyers informàtics catalans han creat un servei de teleassistència domiciliària per a gent gran que permet detectar caigudes dins i fora de casa i avisar els familiars mitjançant una alarma al mòbil. La iniciativa, batejada com a SeniorDomo, va arrencar fa tres anys i ja s’ha començat a comercialitzar a Barcelona i a l’àrea metropolitana des de fa dos mesos. La startup preveu que arribi a la resta de Catalunya i l’Estat a partir del 2020.
El servei requereix quatre elements per a funcionar: un rellotge, un intercomunicador, un clauer i una aplicació mòbil per als familiars. El rellotge té un botó d’auxili que l’usuari pot prémer quan li calgui ajuda. A més, incorpora una sèrie de sensors que permeten detectar caigudes, produïdes de manera accidental.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada