dimecres, 24 de juliol del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 59 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. JULIOL 2019 PÀG. 5 " FA JA 50 ANYS DE LA PETJADA HUMANA A LA LLUNA " GAVINA


59 50 ANYS DE LA PETJADA HUMANA A LA LLUNA

Avui 20 de juliol 2019 celebrem els 50 anys que l’èsser humà va arribar a la Lluna.
Celebració de la gesta de l’Apollo 11
Un fet sobresalient de la ciència terrestre.
Només ens han separat 4 dies desde l’explosió del Cosmos!!!.
És digne d’elogi un fet d’aquesta dimensió.
Gracies a una dedicació impensable enriquida per els estudis mil·limètrics de la técnica espacial, més la valentia i preparació de tres astronautes, afegint  l’entrega, col-laboració aferrada i técnica esmerada d’un equip compost per miles de persones que varen aposta r per aconseguir un fet únic en el món.
El percentatge d’éxit només era d’un 50%.
Els tres astronautes sabien, eran concients, que arriscaven la vida, només els hi donaven un 50% de possible tornada a la Terra.
De la Terra a la Lluna” va ser un fet espectacular del qual en aquets 50 anys no se li ha tret casi bé rentabilitat, només el plaer i la satisfacció d’haber-ho aconseguit.
Segons els dirigents de EEUU. El proper proyecte de la NASA és tornar-hi possiblement l’any 2024 amb l’intenció de aprofitar recursos, de la Lluna que aportin beneficis als habitants de la Terra.
Esperem que tot vaigi bé, i tornem a conquistar la nostre amiga satèl-lit vigilant i propera, avans de contraure matrimoni.
Després de la festa, ja pensarem en Mart

Gavina.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada