dimarts, 23 de juliol del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 59 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. JULIOL 2019 PÀG. 21 " ACUDITS "






59 ACUDIT
Quan fan una pelicula a Antena 3, tens que pensart'ho bé, si és que la vols veura, donat q'els anuncis duran més que la pelicula.
I no només aixó, sino que hi ha, entre secuencies i aununcis, algunes accions, que poden alterar el ritme real de la pelicula. Tal és així que,
Per etjempla:
En una escena en que l'actor principal, està sobre la repisa de la façana d'un edifici, amb l'intenció de tirarse desde un 22 pis per suicidarse dien: en 10 segons em tiro, i immediatament tallen la peli, i surt un espai d'anuncis anuncian: Volvemos en 7 minutos.
Doncs, quant tornin a possar la peli, ja s'haurà tirat i suicidad!!!
No creieu?

Josep Garriga


59 ACUDIT

Un senyor que va en el seu cotxe i s'adona que està perdut, maniobra i pregunta a algú al carrer:
- Disculpi !, ¿podria vostè ajudar-me? He quedat de trobar-me a les 2:00 amb un amic, porto mitja hora de retard i no sé on em trobo!
-És clar que sí -va contestar - es troba vostè en un automòbil, a uns 7 km del centre de la ciutat, entre 40 i 42 graus de latitud nord i 58 i 60 de longitud oest.
-És vostè enginyer, oi? -diu el del cotxe.
- Sí senyor, ho sóc. Com ho ha endevinat?
- Molt senzill, perquè tot el que m'ha dit és "tècnicament correcte", però "pràcticament inútil": continuo perdut, arribaré tard i no sé què fer amb la seva informació.
- Vostè és polític, oi? -pregunta el del carrer.
- En efecte -respon orgullós el del cotxe- com ho ha sabut?
-Perquè no sap on és ni cap a on es dirigeix, ha fet una promesa que no pot complir i espera que un altre li resolgui el problema. De fet, està vostè exactament en la mateixa situació que estava abans de preguntar-me, però ara, per alguna estranya raó sembla que la culpa és meva. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada