dilluns, 15 de gener del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 42 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA GENER 2018 PÀG. 4 " EM TORNAT A GUANYAR !!! " -- " PIOLIN " JOSEP GARRIGA

“ PIOLIN “


Estancia de la Represió a Catalunya, investide de Piolin.

Ara després de 100 dies de fracàs per fi marchen als seus orígens, al País de "A por ellos".

100 Dies d'amanaça, física i mental de força beligerant de la policia antidisturbis i la Guàrdia Civil, intentant sembrar la por contre les papeletas i les urnes pacífiques del poble Català. L'article 155 implantat per el govern etjecutiu com a càstig per la voluntat i expressió de la ciutadania i el seu ideal justament expressat democraticament, com sempre, i totalment pacífica i em els braços alzats, sempre en pau!!!.

El Sr. Rajoi i el seu Règim no han sigut capaços d'eliminar la caminada Independentista, Poro si han aconseguit eliminar a Catalunya el seu partit, si, el PP. a Catalunya ha desaparegut gràcies a vustes.
Aquest cop el tret els hi ha sortit per la culata.

La falta d'intel·ligència, sentit democràtic, falta de respecte a tot un poble, que per sert, es el que més aporta econòmicament al Estat Espanyol, negació al dialèc com es necesari i d'esperar en qualsevol polític que s'aprecii, i de gestió, s'ha tornat a fer patent, un cop més en la seva legislatura.

"AIXI NO" Sr. Rajoi.

Ara que, Sr. Rajoi?.

Reflexionará sobre la seva desproporcionada acció contra Catalunya i els catalans?.

Demanarà perdó a les més de mil víctimes ferides per els seus etjecutors de la violència?.

Considerarà injust el cop d'estat etjecutat a la Generalitat i Govern llegitim de Catalunya elegit i votat per els catalans?.

Deixarà d'aplicar ja l'article 155?.

Dimitirá per la seva pesima gestió?.

Si, Sr. Rajoi plegui I deixi pas a la democràcia!!!.

O bé ens enviará l'etjercit?. Sr. Rajoi: Desde que les nacions europees van optar per la Democracia cap cap d'Estat ha actuat com vuste ho ha fet.

Mai es tart per rectificar.

Recordi q'un Savi un dia va dir amb seny, que: "Rectificar es de savis!!!.


Josep Garriga






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada