26 SK LA CUINETA DE L’AVIA TOMÀQUETS FARCITS—ARRÒS
AMB BACALLÀ
LA CUINETA DE L’AVIA
--TOMÀQUETS FARCITS
INGREDIENTS:
4 TOMÀQUETS
GRANS, 200 G. DE CARN DE PORC PICADA, PA REMULLAT AMB LLET, PA RATLLAT, 2 GRANS
D’ALL, JULIVERT, 1 OU, CANYELLA EN POLS, SAL, PEBRE I OLI.
ELABORACIÓ:
TALLEU ELS TOMÀQUETS PER LA MEITAT. FEU UNA BARREJA AMB LA CARN, L’ALL I EL
JULIVERT TRINXATS, LA MOLLA DE PA, L’OU, UN POLSIM DE CANYELLA, SAL I PEBRE.
FARCIU ELS TOMÀQUETS AMB AQUESTA BARREJA, ESCAMPEU-HI PA RATLLAT PER SOBRE
I POSEU-LOS AL FORN EN UNA PLATA UNTADA AMB OLI FINS QUE ESTIGUIN CUITS.
--ARRÒS AMB BACALLÀ
INGREDIENTS:
400G. DE BACALLÀ ESQUEIXAT DESSALAT, 400G.D’ARRÒS, 100G. DE PÈSOLS, 3
TOMÀQUETS MADURS, 2 PEBROTS VERDS, 1 CEBA, OLI I 1 L. D’AIGUA.
PER FER LA PICADA: 1 GRA D’ALL I JULIVERT.
ELABORACIÓ:
FEU UN SOFREGIT AMB L’OLI, LA CEBA, EL PEBROT VERD I EL TOMÀQUET.
AFEGIU-HI L’ARRÒS I REMENEU-HO UN PARELL DE MINUTS.
AFEGIU-HI L’AIGUA BULLENT I AL CAP D’UN MOMENT ELS
PÈSOLS I EL BACALLÀ.
DEIXEU-HO BULLIR UNS 18 MINUTS.
QUAN FALTIN 5 MINUTS PER ACABAR LA COCCIÓ, AFEGIU-HI LA PICADA DEIXATADA
AMB UNA MICA DE SUC DE LA COCCIÓ.
ROSA MUNUERA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada