dissabte, 4 de juny del 2016

REVISTA INDEPENDENT SKORPIO Nº 26 JUNY 2016 PÀG. 8 LA CUINETE DE L'AVIA TOMAQUETS FARCITS-ARROS AMB BACALLÀ ROSA MUNUERA


26  SK  LA CUINETA DE L’AVIA TOMÀQUETS FARCITS—ARRÒS AMB BACALLÀ

LA CUINETA DE L’AVIA

--TOMÀQUETS FARCITS

INGREDIENTS:

 4 TOMÀQUETS GRANS, 200 G. DE CARN DE PORC PICADA, PA REMULLAT AMB LLET, PA RATLLAT, 2 GRANS D’ALL, JULIVERT, 1 OU, CANYELLA EN POLS, SAL, PEBRE I OLI.

ELABORACIÓ:

TALLEU ELS TOMÀQUETS PER LA MEITAT. FEU UNA BARREJA AMB LA CARN, L’ALL I EL JULIVERT TRINXATS, LA MOLLA DE PA, L’OU, UN POLSIM DE CANYELLA, SAL I PEBRE.

FARCIU ELS TOMÀQUETS AMB AQUESTA BARREJA, ESCAMPEU-HI PA RATLLAT PER SOBRE I POSEU-LOS AL FORN EN UNA PLATA UNTADA AMB OLI FINS QUE ESTIGUIN CUITS.

 

--ARRÒS AMB BACALLÀ

INGREDIENTS:

400G. DE BACALLÀ ESQUEIXAT DESSALAT, 400G.D’ARRÒS, 100G. DE PÈSOLS, 3 TOMÀQUETS MADURS, 2 PEBROTS VERDS, 1 CEBA, OLI I 1 L. D’AIGUA.

PER FER LA PICADA: 1 GRA D’ALL I JULIVERT.

ELABORACIÓ:

FEU UN SOFREGIT AMB L’OLI, LA CEBA, EL PEBROT VERD I EL TOMÀQUET.

AFEGIU-HI L’ARRÒS I REMENEU-HO UN PARELL DE MINUTS.

AFEGIU-HI L’AIGUA BULLENT I AL CAP D’UN MOMENT ELS PÈSOLS I EL BACALLÀ.

DEIXEU-HO BULLIR UNS 18 MINUTS.

QUAN FALTIN 5 MINUTS PER ACABAR LA COCCIÓ, AFEGIU-HI LA PICADA DEIXATADA AMB UNA MICA DE SUC DE LA COCCIÓ.

ROSA MUNUERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada