dimarts, 5 d’octubre del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 85 SEPTEMBRE 2021 PÀG. 8 " UNA DE LES MILLORS VINYES DEL MÓN "



85 UNA DE LES MILLORS VINYES DEL MÓN

 

Família Torres es reafirma com una de les millors vinyes del món en situar-se en la posició 26 del rànquing World’s Best Vineyards 2021, que elabora el grup editorial William Reed per premiar les millors destinacions enoturístiques. El celler del Penedès, present en les tres edicions de la llista, escala 16 posicions respecte a l’any anterior i es converteix en el tercer espanyol –i l’únic català– que figura en aquesta llista, que s’ha fet pública aquesta setmana.

El rànquing de les Millors Vinyes del Món el confeccionen un jurat compost per 600 professionals a partir d’una selecció de 1.500 cellers de tot el món. No només reconeix la trajectòria del celler i la qualitat dels seus vins, sinó també les experiències que ofereix, tenint en compte aspectes com l’arquitectura, la visita, el paisatge i l’atenció del personal.



De Família Torres, el jurat destaca el seu compromís amb la sostenibilitat i propostes com la Nit d’Estrelles, que uneix astronomia, música i vi, i la Legacy Wine Experience, una experiència exclusiva on es tasten alguns dels seus millors vins directament de la bota, segons s’explica al web.

També parla del seu restaurant El Celleret, amb una cuina mediterrània moderna enmig de les vinyes de Mas La Plana amb vista a la muntanya de Montserrat. Pel que fa als vins, es menciona el Mas La Plana però també els nous vins experimentals que està elaborant Família Torres a partir de varietats ancestrals recuperades com la garró, querol i forcada.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada