dilluns, 27 de maig del 2019

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 57 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. MAIG 2019 PÀG. 5 " ELECCIONS GENERALS 28 D'ABRIL 2019 " JOSEP GARRIGA


57 ELECCIONS GENERALS 28 DE ABRIL 2019

Atenció!!! Per primera vegada s’ha aconseguit un record històric a Catalunya, i a nivell Nacional:
22 escons independentistes i al Congrés dels Diputats.
Catalunya tindrà la màxima representació a nivell espanyola, mai aconseguida.
Més d’un milló i mitj de catalans em votat l’Independéncia, I l’República.
Atenció!!! No us ho perdeu,un altre record històric:
El partit de Aznar, sí el PP aconsegueix també un resultat històric.
En tota la seva história mai havia aconseguit un resultat tàn catastròfic!!!.
La mínima representació a nivell nacional, suada, treballada, elaborada amb convicció, atenció i especial devoció, verdaderament a estat ven merescuda!!!.
Amb la qual a Catalunya només hi aurà una única i sola representació, sí,
un sol escó. Bravo PP, has aconseguit el que tots el demòcrates estàvem esperant, la teva desaparició!!!..

Josep Garriga

57 L’INDEPENDENTISME S’HA CONSOLIDAD!!!


Hem fet història! Gràcies a la ciutadania que ha fet confiança a Esquerra Republicana aquest 28A, hem aconseguit que l’independentisme guanyi per primera vegada unes eleccions espanyoles a Catalunya i amb uns resultats extraordinaris. 

Hem guanyat tant en vots, aconseguint-ne més d’un milió, com en escons, i a més de 740 municipis ens hem convertit en la primera força. Però no només això, l’independentisme  s’ha fet més fort. En el seu conjunt, hem passat de 17 a 22 escons i això referma el suport a la República Catalana i la convicció que des de la diversitat i la pluralitat del moviment i treballant per la unitat d’acció necessària és quan més avancem.

El missatge de les urnes ha estat inapel·lable: la ciutadania de Catalunya ha decidit que Catalunya és republicana i ha tenyit el mapa de groc. Un groc d’esperança, de llibertat, de defensa dels drets, de democràcia i d’independència. Un vot massiu que també ha estat en contra de la repressió i que ha deixat clar que la repressió no serveix per aturar-nos i no ens aturarà.

Podem dir clarament que la democràcia i la llibertat s’han imposat a la repressió i hem aturat al feixisme i l’extrema dreta a Catalunya. I si tot això ha estat possible és gràcies a tots vosaltres. Gràcies de tot cor a la teva dedicació i compromís, i més en aquests moments excepcionals que vivim. Sense tu, aquest excel·lent resultat no hauria estat possible.

Ara, t’encoratgem a no aturar-te ni un segon, i a continuar treballant intensament per tenyir de groc, una altra vegada, els municipis de Catalunya el 26M, i per obtenir el millor dels resultats possibles al Parlament europeu. 

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya ens posem de nou al servei de la ciutadania d’arreu dels Països Catalans. Assumim la responsabilitat que ens ha atorgat la gent i actuarem amb el compromís i la determinació de sempre.

Hem votat, i hem guanyat!
Fins a la victòria, sempre.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada