dilluns, 9 de juliol del 2018

REVISTA MENSUAL SKORPIO REPUBLICÀ Nº 47 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME, GUARDONADA EN POESIA. JUNY 2018 PÀG. 5 " ELS CATALANS FAN COSES " JOSEP GARRIGA


47 ELS CATALANS FAN COSES
DIARI MARESME
Els catalans fan coses
Per Firmes, a Opinió1 de juny de 2018
Descripción: http://diarimaresme.com/wp-content/uploads/2018/06/Pedro_Sanchez_-300x187.jpg
Imatges: YouTube
Sí, és veritat – potser una de les úniques veritats que ha dit Rajoy -. Una de les coses que fan és reconèixer als violents. Per aquesta raó hem fet fora aquesta mala gent. Us ho heu guanyat a pols!
Sí, es veritat, els catalans fan coses. Hem recolzat un partit històric, el PSOE. Encara que el fer costat al 155 és reconegut com un error monumental. Però el nostre sí a la moció de censura, realment ha estat un no a Rajoy. Del PSOE recordem el seu coratge social, la justícia i la igualtat, entre d’altres virtuts, les quals s’han perdut pel camí.
Descripción: http://diarimaresme.com/wp-content/uploads/2018/06/Pedro_Sanchez_02-300x167.jpg
.
Si, però aquests no són els que eren. Les seves bases socialdemòcrates, progressistes s’han esfumat.
Creieu que intentaran buscar-les? Les trobaran? Tindran interès per a que el poble espanyol les torni a gaudir? O simplement serà fum. Potser seran paraules buides, vanes, només per aconseguir els seus propòsits presents, o sigui el poder?
Tant de bo només sigui la impressió del moment, i realment aprofitin aquesta safata d’or que se’ls hi ofereix com un regal diví.
Descripción: http://diarimaresme.com/wp-content/uploads/2018/06/Pedro_Sanchez_02-1-300x177.jpg
.
Senyor Pedro Sánchez: Els ciments polítics espanyols estan destruïts, per tant s’han de reconstruir.
Ara teniu l’oportunitat de demostrar als més escèptics que amb el diàleg es poden acostar postures i enteniment. Si de veritat teniu ganes de fer feina, és el moment.
Espanya està enfonsada en la seva mediocritat, a nivell nacional i internacional, pràcticament es pot dir que ha tocat fons.
Doncs bé, ja no pot caure més baix: No serà fàcil, però no us costarà massa aixecar-la, només per inèrcia la tendència serà favorable.
Descripción: http://diarimaresme.com/wp-content/uploads/2018/06/Pedro_Sanchez_03-300x206.jpg
Pedro Sánchez
Teniu un extens camp apassionant per recórrer gairebé verge. Sí, encara que sembli mentida, verge per fer el que és correcte. Per fer la feina agafats de la mà amb el poble, per ser honrats, per ser responsables, per ser capaços, per treballar a fons, per trencar amb l’immobilisme, per entaular-se amb els problemes, saber escoltar, parlar, negociar, consensuar, buscar solucions i no crear-les.
Cal cuidar que la justícia sigui independent, que faci la seva feina intentant ser justa, sense intervencions polítiques, ni barrejar interessos de partit, etc. La Democràcia ben entesa sempre us ajudara a ser més persones. La dictadura i la prepotència mai us acostaran al poble.
Si voleu triomfar continueu lluitant. I potser aconseguireu travessar les properes eleccions sense deixar els vostres escons. Tot és possible, no hi ha res impossible!
Fins hi tot l’Espanya democràtica es podria situar en un lloc destacat a nivell europeu si, a més de sanejar les cloaques espanyoles, Catalunya i els catalans aconseguissin la tan desitjada i merescuda República!
Josep Garriga | Santa Susanna
Principio del formulario



   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada