dimecres, 8 de març del 2023

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 102 FEBRER 2023 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, PERNI-LETS ROSTITS " ROSA MUNUERA

 Pernil-lets rostits:

-1 Zafata pernil-lets.

-3 Cebes.

-2 Tomàquets.

-2 Fulles llauré.

-Farigola en pols.

-1/2 Cabeça d'alls xafats, amb la pell.

-1Got brou pollastre, que quedi cobert just.-1 Raig conyac.

-Sal i pebre negra (poquet).

 Cuinar:

-En paella negra gran un bon raig d'oli, al calentaré possar pernil-lets salats i empebrats, és fregeixen, una mica dorades.

-És possen les cebes, cada escún 4 troços, amb els alls, romaní, farigola, llauré.

Anàn remenàn, és posen els tomàquets patits per la meitat amb el foc sempra mig.

-Tirar bun raig de conyac i que s'evapori

-Ara possar el got de brou, tot coure 20m. xup, xup.

-Seguidament possar un raig conyac i 5 m. més.

Apagar foc.

Bon profit.

Rosa Munuera

 

SUQUET DE RAP
FAVETES AMB PÈSSOLS A LA CATALANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada