Pernil-lets rostits:
-1 Zafata pernil-lets.
-3 Cebes.
-2 Tomàquets.
-2 Fulles llauré.
-Farigola en pols.
-1/2 Cabeça d'alls xafats, amb la pell.
-1Got brou pollastre, que quedi cobert just.-1 Raig conyac.
-Sal i pebre negra (poquet).
-En paella negra gran un bon raig d'oli, al calentaré possar pernil-lets
salats i empebrats, és fregeixen, una mica dorades.
-És possen les cebes, cada escún 4 troços, amb els alls, romaní, farigola,
llauré.
Anàn remenàn, és posen els tomàquets patits per la meitat amb el foc sempra
mig.
-Tirar bun raig de conyac i que s'evapori
-Ara possar el got de brou, tot coure 20m. xup, xup.
-Seguidament possar un raig conyac i 5 m. més.
Apagar foc.
Bon profit.
Rosa Munuera
FAVETES AMB PÈSSOLS A LA CATALANA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada