dimarts, 5 d’abril del 2022

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 91 MARÇ 2022 PÀG. 4 " CUINETA DE L'ÀVIA, ESTOFAT DE PATATES AMB COSTELLA DE PORK " ROSA MUNUERA

 


91 Cuineta de l’Àvia “Estofat de patates amb costelles de porc”

Ingredients

·         Costella de porc - 400 grams

·         Patates - 1000 grans

·         Ceba - 1 unitat

·         Pebrot vermell - 1/2 unitat

·         Tomàquet triturat - 1 llauna de 1/2 K

·         Aigua

·         Julivert

·         All

·         Ametlles

Atenció!!! Pels amants de les faves:

Afeigir  ½ k. de favetes.

Instructions

  1. Rostir la costella de porc tallada a talls  amb oli, sal , pebre i una mica d'orenga. Un cop rostida, retirar de la cassola i reservar.
  2. Tallar a juliana i posar a sofregir la ceba i el pebrot vermell a foc molt lent.
  3. Un cop estigui rosset, tirar el tomàquet i deixar sofregir una estona.
  4. Afegir la costella de porc i remenar.
  5. Posar les patates a daus ( i les favetes, si cal) i afegir l'aigua. Deixar una estona fins que les patates siguin toves.
  6. A mitja cocció, tirar una picada fet amb un all, julivert i amelles

Molt bon profit!!!

Rosa Munuera 

 

PATATES ESTUFADES AMB COSTELLA DE PORK


CUIXA DE CABRIT AL FORN.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada