91 Cuineta de l’Àvia “Estofat de patates amb costelles de porc”
Ingredients
·
Costella de porc - 400 grams
·
Patates - 1000 grans
·
Ceba - 1 unitat
·
Pebrot vermell - 1/2 unitat
·
Tomàquet triturat - 1 llauna de
1/2 K
·
Aigua
·
Julivert
·
All
·
Ametlles
Atenció!!! Pels amants de les faves:
Afeigir ½ k. de favetes.
Instructions
- Rostir
la costella de porc tallada a talls amb oli, sal , pebre i una mica
d'orenga. Un cop rostida, retirar de la cassola i reservar.
- Tallar
a juliana i posar a sofregir la ceba i el pebrot vermell a foc molt lent.
- Un cop
estigui rosset, tirar el tomàquet i deixar sofregir una estona.
- Afegir
la costella de porc i remenar.
- Posar
les patates a daus ( i les favetes, si cal) i afegir l'aigua. Deixar una
estona fins que les patates siguin toves.
- A mitja
cocció, tirar una picada fet amb un all, julivert i amelles
Molt bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada