89 CUINETA
DE LAVIA MACARRONS
Macarrons, ingredients : 250 grms. de macarrons, 3 cebas, 2 alls, 2 botifarres, 5 tomàquets. Es possa una olla gran amb aigua al foc quand l'aigua bull es tiran els macarrons i sal 2 culleretes petites, que bullin 10 minuts, quan estiguin s'escorren i es deixa a part, s'agafa una casola es possa oli generós quan l'oli està calent es tira la ceba i els 2 alls que s’han tallat ven petits, quan estiguin dorats si pose`n les botifarres que aurem tret la pell i tallat a trocets.
Quan la carn
estigui feta es tiran els tomàquets ratllats i 2 fulles de llorer, quant el
tomàquet ja estigui fregit, es tiran els macarrons al sofregit es remena que
quedi tot ven integrat i ja està.
Rosa Munuera
Arrós caldós
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada