divendres, 5 de novembre del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 86 OCTUBRE 2021 PÀG. 6 " CUINETA DE L'ÀVIA, CUIXES DE POLLASTRE AMB PORRO " ROSA MUNUERA

86 -Cuixes de pollastre amb porro:

 

-Una zafata amb 10 cuixes de pollastre.

-2 porros.

-Brou pollastre cobrin les cuixes.

-Sal i pebre.

-Farina per enfarinar.

-Un raig de vi ranci.

 

-Cuinar:

-Treura la pell de les cuixes,

salar-les i empebrar-les.

s'enfarinen les cuixes i és fregeixen en una paella,un cop doradetes, és posen en una cassola.

Afeigir una mica d'oli al que hem fregit les cuixes, els dos porros un cop nets, pelats, trosejàts petits els dos porros, fregir-los, i un cop fregits afagir una copeta de vi ranci, als tres m. s'aboca a la cassola.

Seguidament posso brou calent a la paella i quant començi a bullir l'aboco a la cassola.

Remeno tot el que hi ha a la cassola i ho posso a bullir 20m. (5m el foc fort i després els 15m.seguents al mínim). S'opos-sant que el caldo baixés, Afeigir brou.

Bon profit.

Rosa Munuera 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada