86 -Cuixes de pollastre amb porro:
-Una zafata amb 10 cuixes de pollastre.
-2 porros.
-Brou pollastre cobrin les cuixes.
-Sal i pebre.
-Farina per enfarinar.
-Un raig de vi ranci.
-Cuinar:
-Treura la pell de les cuixes,
salar-les i empebrar-les.
s'enfarinen les cuixes i és fregeixen en una paella,un cop doradetes, és
posen en una cassola.
Afeigir una mica d'oli al que hem fregit les cuixes, els dos porros un cop
nets, pelats, trosejàts petits els dos porros, fregir-los, i un cop fregits
afagir una copeta de vi ranci, als tres m. s'aboca a la cassola.
Seguidament posso brou calent a la paella i quant començi a bullir l'aboco
a la cassola.
Remeno tot el que hi ha a la cassola i ho posso a bullir 20m. (5m el foc
fort i després els 15m.seguents al mínim). S'opos-sant que el caldo baixés,
Afeigir brou.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada