divendres, 4 de juny del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 81 MAIG 2021 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, SUQUET DE RAP " ROSA MUNUERA

 


81 Suquet de rap"

 

Ingredients:

-1k. Cues de Rap

-200g. Cloïses

-200g. Escamerlans

-1 ceba

-1 Tomàquet gran

-2 Alls

-4 Branques julivert

-1 Copa conyac

-1 Got brou de peix

-Sal, oli, i pebre negra

-2 Fulles llorer

Cuinar:

-En una paella gran un bon raig d'oli.

-Salar, empebrar, enferinar i fregir cues de rap.

-Un cop fregides és treuen de la paella.

-En l'oli que queda fregir 2 alls trinxats i julivert.

-Al dorar-se, deseguida possar ceba trinxada,

al dorar-se, tirar tomàquet ratllat, fregir, copa conyac.

-Possar cues rap a la paella, cubrin tot amb brou de peix i que cogui 10minuts.

-Ara afegir cloïses i escamarlans 5 minuts més.

Apagar foc.

Bon profit.

 

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada