81 Suquet de rap"
Ingredients:
-1k. Cues de Rap
-200g. Cloïses
-200g. Escamerlans
-1 ceba
-1 Tomàquet gran
-2 Alls
-4 Branques julivert
-1 Copa conyac
-1 Got brou de peix
-Sal, oli, i pebre negra
-2 Fulles llorer
Cuinar:
-En una paella gran un bon raig d'oli.
-Salar, empebrar, enferinar i fregir cues de rap.
-Un cop fregides és treuen de la paella.
-En l'oli que queda fregir 2 alls trinxats i julivert.
-Al dorar-se, deseguida possar ceba trinxada,
al dorar-se, tirar tomàquet ratllat, fregir, copa conyac.
-Possar cues rap a la paella, cubrin tot amb brou de peix i que cogui
10minuts.
-Ara afegir cloïses i escamarlans 5 minuts més.
Apagar foc.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada