dijous, 1 d’abril del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 79 MARÇ 2021 PÀG. 5 " CUINETA DE L'ÀVIA, CONILL ROSTIT " ROSA MUNUERA

79 Conill rostit"

 

-1 conill a trossets petits(sense cap)

-4 fulles de llaurer

-4 branques farigola

-3 cebes (6 troços)

-1 tomàquet (4 troços)

-1/2 got de conyac

-1/2 got de brou de pollàstre

-4 alls xafats(sense pelar)

-1 bon raig d'oli

-Salar i empebrar el conill

Cuinar:

-En la paella gran un bon raig d'oli i el conill salat i empebrat amb el llauré i la farigola, uns 10 m. sufregin-lo.

-Després la ceba i alls 5 m.

-Afegir 1/2 Got d'aigua i 1/2 de brou. 15 m.

-Possar tomàquets 5 minuts.

-Possar conyac, amb el foc baig i als 15 m. apagar foc.

-Anar controlàn la poténcia del foc i el caldo, que no és quedi sec.

 Bon profit. 😁



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada