dimarts, 25 de febrer del 2020

REVISTA SKORPIO Nº 66 FEBRER 2020 PÀG. 5 " LA CUINETA DE L'AVIA, CREMA DE CARBASSA I PORRO " ROSA MUNUERA


66 La cuineta de l’avia

"Crema de carbassa i porro”

Peleu la carbassa i la talleu a trossos, si no l’heu comprat tallada i envasada al buit.

Traieu la primera capa del porro i el talleu a trossos. En una olla, hi poseu l’aigua, una mica de sal, el pebret mòlt, un raig d’oli d’oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.

Ho deixeu bullir uns 30 minuts.

Ho passeu per la batedora elèctrica, hi tireu els dos formatgets i ho bateu fins a obtenir la textura desitjada.

Ho proveu per veure el punt de sal i pebre i, en funció, procediu o no a rectificar.

Ja es pot servir.

Bon profit.

Ingredients:

Una carbassa petita o ja tallada i pelada envasada al buit.
Un porro gran.
Oli d’oliva verge.
400cl d’aigua.
Sal.
Pebre negre molt.
2 formatges (el caserio, la vaca que rie).

Opció:
En comptes dels formatgets, podem posar 200 cl de crema de llet.

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada