66 La cuineta de l’avia
"Crema de carbassa i porro”
Peleu la carbassa i la talleu a trossos, si no l’heu
comprat tallada i envasada al buit.
Traieu la primera capa del porro i el talleu a trossos.
En una olla, hi poseu l’aigua, una mica de sal, el pebret mòlt, un raig d’oli
d’oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.
Ho deixeu bullir uns 30 minuts.
Ho passeu per la batedora elèctrica, hi tireu els dos
formatgets i ho bateu fins a obtenir la textura desitjada.
Ho proveu per veure el punt de sal i pebre i, en funció,
procediu o no a rectificar.
Ja es pot servir.
Bon profit.
Ingredients:
Una carbassa petita o ja tallada i pelada envasada al
buit.
Un porro gran.
Oli d’oliva verge.
400cl d’aigua.
Sal.
Pebre negre molt.
2 formatges (el caserio, la vaca que rie).
Opció:
En comptes dels formatgets, podem posar 200 cl de crema
de llet.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada