38 SK LA CUINETE
DE L’ABIA TOMBET ROSA MUNUERA
TOMBET
Plat senzill elaborat amb patates , pebrots vermells,
albergínia, tomàquets, alls, oli d’oliva i sal.
A la cuina: Tallem
l’albergínia a daus i la deixem suau amb un polsim de sal. Tallem les patates a
rodelles i els pebrots en fines tires.
En una paella ( ambo li ben calent ) fregim les verdures,
una rere l’altre, quan les traiem les col-loquem per capes en una cassola.
En l’oli q’em fregit les verdures enrossim els alls
picats molt fins i els tomàquets pelats, deixem que la salsa espessegi, ja
concentrada la passem per un colador i ho aboquem pel damunt de la resta de
verdures i les rodelles de patata.
S’acompanya amb peix al forn o peu de xai.
Molt apetitós!
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada