dimecres, 6 de setembre del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 38 LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA SEPTEMBRE 2017 PÀG. 13 LA CUINETA DE L'ABIA " TOMBET " ROSA MUNUERA

38 SK  LA CUINETE DE L’ABIA TOMBET ROSA MUNUERA
TOMBET
Plat senzill elaborat amb patates , pebrots vermells, albergínia, tomàquets, alls, oli d’oliva i sal.
A la cuina:  Tallem l’albergínia a daus i la deixem suau amb un polsim de sal. Tallem les patates a rodelles i els pebrots en fines tires.
En una paella ( ambo li ben calent ) fregim les verdures, una rere l’altre, quan les traiem les col-loquem  per capes en una cassola.
En l’oli q’em fregit les verdures enrossim els alls picats molt fins i els tomàquets pelats, deixem que la salsa espessegi, ja concentrada la passem per un colador i ho aboquem pel damunt de la resta de verdures i les rodelles de patata.
S’acompanya amb peix al forn o peu de xai.
Molt apetitós!
Bon profit.

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada