diumenge, 30 d’abril del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 34 LA PRIMERA INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA AMB POESIA ABRIL 2017 PÁG. 9 CUINETA DE L'AVIA " AMANIDA SALMÓ " ROSA MUNUERA


34    SK LA CUINETA DE L’AVIA AMANIDA DE SALMÓ I LLENTIES

Amanida de salmó i llenties:

Ingredients:

Cap i espines d’un salmó preparat a filets; 500 g. de llenties cuites, 2 ous durs; fulles d’enciam; créixens; un tomàquet; ½ ceba; brots d’alfals.

Bulliu durant un parell de minuts o feu al vapor les espines i el cap de salmó.

Un cop fred, traieu la carn del cap del peix i de les espines, amb cura que no quedi cap espina.

Rentar i tallar el tomàquet i la ceba. En un bol, poseu les llenties cuites, el tomàquet i la ceba talladles.

Renteu l’enciam  i/o escarola i els créixens; afegir-los al bol, com també l’ou dur tallat, els brots d’alfals i el salmó esqueixat; remeneu-ho bé, amaniu-ho amb oli, sal i vinagre. Refredar i llest.

Bon profit.

Rosa Munuera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada