34 SK LA CUINETA
DE L’AVIA AMANIDA DE SALMÓ I LLENTIES
Amanida de salmó i llenties:
Ingredients:
Cap i espines d’un salmó preparat a filets; 500 g. de
llenties cuites, 2 ous durs; fulles d’enciam; créixens; un tomàquet; ½ ceba;
brots d’alfals.
Bulliu durant un parell de minuts o feu al vapor les
espines i el cap de salmó.
Un cop fred, traieu la carn del cap del peix i de les
espines, amb cura que no quedi cap espina.
Rentar i tallar el tomàquet i la ceba. En un bol, poseu
les llenties cuites, el tomàquet i la ceba talladles.
Renteu l’enciam
i/o escarola i els créixens; afegir-los al bol, com també l’ou dur
tallat, els brots d’alfals i el salmó esqueixat; remeneu-ho bé, amaniu-ho amb
oli, sal i vinagre. Refredar i llest.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada