dissabte, 29 d’abril del 2017

REVISTA MENSUAL SKORPIO LA 1ª INDEPENDENT DEL MARESME GUARDONADA EN POESIA ABRIL 2017 PÁG. 13 CURSA INFANTIL SANT CUGAT GAVINA


2/04/2017

Així va ser la 59a edició de la Marxa Infantil


Més de 2.000 nens i nenes gaudeixen de Collserola amb la Marxa Infantil

A les nou del matí en punt començaven a sortir les primeres parelles de nens i nenes del parc de Ramon Barnils amb l'objectiu de completar el recorregut de deu quilòmetres de la 59a Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc aquest diumenge, dia 2 d'abril. Una jornada sota un sol radiant i sense incidències remarcables i que han gaudit més de 2.000 infants.

"La Marxa Infantil té molt valor. És una combinació de valors com la tradició, la solidaritat, el respecte per la natura i el companyarisme", ha destacat el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli.

Article complet i font: TOT Sant Cugat

Més d'un miler de parelles viu una Marxa que vol relaxar les limitacions en la participació

Més d'un miler de parelles d'infants, una cinquantena més del previst, ha participat aquest diumenge en la 59a Marxa Infantil. El Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la proposta, vol, però, incrementar en properes edicions el nombre de participants, que per primera vegada s'ha vist limitat a causa de la nova regularització del Consorci del Parc de Collserola d'activitats esportives. La cita s'ha desenvolupat amb normalitat, amb una trentena d'incidències registrades principalment per caigudes lleus i una desena de parelles que han abandonat.

Article complet i font: Cugat.cat

Així vam gaudir amb els dos milers de nens que van participar a la 59a edició de la Marxa Infantil. Moltes gràcies i fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada