33 C. X SK CUINETA DE L’AVIA ROSA MUNUERA
Cuineta de l’avia.
Sípia amb pèsols:
Ingredients; 1 sípia de costa d’uns 600g., 500g. de
pèsols tendres, 300g. de cebes tendres, 1 got d’aigua, 1 cullerada de farina, 1
all i fulles de julivert, 2 cullerades d’oli d’oliva, sal.
Renteu la sípia, talleu-la a trossos, i treieu-li la
pell. Poseu 2 cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat.
Tapeu la paella i deixeu-la coure a foc suau uns 10
minuts amb el propi suc.
Quan gairabé no hi quedi suc, hi incorporeu la ceba
tallada, un raig d’oli i sal.
Remeneu hi ho coeu a
foc suau amb tapa, uns 10 min.
Hi afegiu els pèsols
I l’aigua calenta. Si els pèsols són tenders, n’hi haura prou
amb 5 min. de cocció.
Hi tireu la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i
julivert i sal.
Ho remeneu i ho
deixeu coure, uns 3 min.
Bon profit.
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada