dissabte, 4 de març del 2017

REVISTA SKORPIO Nº 32 BIS ESPECIAL CAN RABASSA 4-3-17 PÀG. 1 " LA VERITAT DE SANTA SUSANNA " ATENCIÓ!!! RESUM


ATENCIO!!! INFORMACIÓ URGENT REVISTA SKORPIO Nº 32 BIS

“ LA VERITAT DE SANTA SUSANNA “

L’AJUNTAMENT DE SANTA SUSANNA PERD UN JUDICI!!!

El 16-2-17 l’Ajuntament va haver de lliurar, per ordre del jutjat d’Arenys de Mar, l’ús del terreny de Can Rabassa propietat de la família Massons Rabassa.

L’AJUNTAMENT EL VA OCUPAR IL-LEGALMENT des de l’any 2012 -quan va morir l’usufructuari-, i fet malbé des de l’any 2006. Ha fet erma la terra i ha malmès les instal·lacions, especialment el pou d’aigua.

Una família veïna de Santa Susanna de tota la vida s’ha vist privada de la seva propietat per l’Ajuntament durant quatre anys, per la MALA GESTIÓ i actuació indeguda i n’és RESPONSABLE el cap del Consistori, en JOAN  CAMPOLIER, EN OCUPAR IL-LEGALMENT UNA PROPIETAT PRIVADA.

La jutgessa ha condemnat l’Ajuntament a restaurar la propietat, restaurar els terrenys i indemnitzar els propietaris, pagar costes judicials, etc.     Tot per l’ocupació il·legal durant quatre anys, més set més de destrosses al terreny.

FINALMENT DESPRÈS D’UNA SENTÈNCIA JUDICIAL QUE L’AJUNTAMENT VA IGNORAR, S’HA FET JUSTICIA!!!.

TOTES LES PESPESES, és a dir,  la indemnització, les costes judicials i la reparació del terreny, amb un total que el jutjat decidirà, SERAN a càrrec de l’Ajuntament, és  a dir, A CÀRREC DEL POBLE DE SANTA SUSANNA.

MAI ÉS EL BÉ DEL POBLE ABUSAR DELS  CIUTADANS.

LA PÈSSIMA ACTUACIÓ DE L’ALCALDE durant tants anys, fa que famílies honestes, ciutadanes de tota la vida de Santa Susanna, hagin hagut de patir una GRAN INJUSTÍCIA!!!.

Més informació:

Revista Skorpio nº 32 bis.      Al seu Blog:

escacseskorpio.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada